Oscar Bosch

Redacció – presentacions – wordpress – newsletters – fotografia – mobile content

QUINES PARAULES HAN CANVIAT LA TEVA VIDA EN UN MOMENT DETERMINAT?

k

Copywriting

El poder de les paraules aplicat a textos, posts i continguts multicanal per connectar la teva marca amb el seu públic objectiu i fomentar l’engagement.

Presentacions

Creació de presentacions d’impacte basades en tècniques de storytelling i narrativa visual per a un branding brillant. Disseny personalitzat.

Redacció premsa

Redacció professional per a premsa escrita: notícies, reportatges, entrevistes. Cobertura d’esdeveniments: textos i fotografia. Correcció ortogràfica i d’estil.

Mobile Branding

Continguts adaptats a format smartphone per utilitzar via whatsapp o aplicacions mòbils i abordar públics interns i externs.

Wordpress

Producció de webs i blogs personalitzats amb WordPress. Anàlisi de continguts i estructura per ressaltar el valor de la marca i moure a l’acció.

Fotografia

Reportatge, retrat, plató, fotografia de viatges, street photography, esdeveniments. Captura i postproducció..

Copywriter especialitzat en comunicar emocions

Si vols connectar amb els teus públics interns i externs, generar engagement, crear oportunitats de venda, donar vida a les teves xarxes socials o canviar el rumb de la teva comunicació, necessites compartir les emocions que genera la teva marca, empresa o organització.

Les paraules conten

Les hauràs llegit en un llibre, sentit en una cançó o en una pel·lícula… potser te les va dir un mestre o una persona molt estimada en un moment decisiu. Si ho penses bé, segur que recordes quines paraules han marcat un rumb en la teva vida.

ESTÀS DISPOSAT A MARCAR UN NOU RUMB A LA TEVA COMUNICACIÓ?

Generant Idees
solucionant Problemes

Al llarg de la meva carrera com a copywriter especialitzat en comunicar emocions, he tingut el privilegi d'assumir amb èxit grans reptes, com treballar per a clients d'alta exigència en sectors molt variats..

BRANDED CONTENT · Copywriting · Social Media · Community Management · Inbound Marketing

MIRA AQUESTA DEMO DE PRESENTACIÓ

Més sobre mi

Ho comentem?

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad