Oscar Bosch

Redacció – presentacions – wordpress – newsletters – fotografia – mobile content

QUINES PARAULES HAN CANVIAT LA TEVA VIDA EN UN MOMENT DETERMINAT?

k

Copywriting

El poder de les paraules aplicat a textos, posts i continguts multicanal per connectar la teva marca amb el seu públic objectiu i fomentar l’engagement.

Presentacions

Creació de presentacions d’impacte basades en tècniques de storytelling i narrativa visual per a un branding brillant. Disseny personalitzat.

Redacció premsa

Redacció professional per a premsa escrita: notícies, reportatges, entrevistes. Cobertura d’esdeveniments: textos i fotografia. Correcció ortogràfica i d’estil.

Mobile Branding

Continguts adaptats a format smartphone per utilitzar via whatsapp o aplicacions mòbils i abordar públics interns i externs.

Wordpress

Producció de webs i blogs personalitzats amb WordPress. Anàlisi de continguts i estructura per ressaltar el valor de la marca i moure a l’acció.

Fotografia

Reportatge, retrat, plató, fotografia de viatges, street photography, esdeveniments. Captura i postproducció..

Copywriter especialitzat en comunicar emocions

Si vols connectar amb els teus públics interns i externs, generar engagement, crear oportunitats de venda, donar vida a les teves xarxes socials o canviar el rumb de la teva comunicació, necessites compartir les emocions que genera la teva marca, empresa o organització.

Les paraules conten

Les hauràs llegit en un llibre, sentit en una cançó o en una pel·lícula… potser te les va dir un mestre o una persona molt estimada en un moment decisiu. Si ho penses bé, segur que recordes quines paraules han marcat un rumb en la teva vida.

ESTÀS DISPOSAT A MARCAR UN NOU RUMB A LA TEVA COMUNICACIÓ?

Generant Idees
solucionant Problemes

Al llarg de la meva carrera com a copywriter especialitzat en comunicar emocions, he tingut el privilegi d'assumir amb èxit grans reptes, com treballar per a clients d'alta exigència en sectors molt variats..

BRANDED CONTENT · Copywriting · Social Media · Community Management · Inbound Marketing

MIRA AQUESTA DEMO DE PRESENTACIÓ

Més sobre mi

Ho comentem?

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad